Projecten & Taken

Samenwerken in team wordt eenvoudig

Spilfiguur

Als teamverantwoordelijke heb je een sleutelpositie. Je bewaakt de strategische bedrijfsdoelstellingen en op hetzelfde moment weet je perfect wat er reeds gerealiseerd werd. Maar hoe organiseer je dat?

 

Projectbeheer

Met Protime 360° creëer en beheer jij je projecten samen met jouw teamleden. Zo weet je perfect wie voor welke taak verantwoordelijk is en ben je het overzicht nooit kwijt. Wanneer iemand vanuit Protime 360° een vraag stelt, Dankzij integratie met email kan je eenvoudig antwoorden op vragen van medewerkers. Elk antwoord via email komt ook netjes en veilig terug binnen het juiste project.

Daarenboven verloopt alle communicatie via centraal beheerde projecten waardoor je informatie snel terugvindt.

 

Externe expertise

Je kan ook makkelijk externe gasten (zowel binnen als buiten de organisatie) uitnodigen op projecten. Je kan kiezen specifieke taken te delen. Alles is netjes geïntegreerd. Verlaat iemand het team? Geen nood, alle informatie is nog steeds beschikbaar en zit niet in individuele mailboxen.

 

Coaching

Dankzij de duidelijke visuele weergave van de dashboards, kan je focussen op die projecten die extra aandacht nodig hebben. In een bedrijfscultuur waar ondernemerschap belangrijk is, helpt deze aanpak om af te stappen van de typische controle-mentaliteit. Met de juiste inzichten kan je evolueren naar een team-coach die autonome teamleden begeleidt in het behalen van resultaat.

Ben jij een manager of een coach?