Weg met email

Email schiet overal tekort

Collectief bedrijfsgeheugen

Stop kennisverlies

Beter samenwerken

Meer efficiëntie, meer inzicht

Project Management

voor iedereen

Ideation

bron van innovatie

100% controle

Creëer eigen processen

Verhoog engagement

Betrek je medewerkers

Altijd online

Overal veilig samenwerken

Weg met email

Email werd uitgevonden in het tijdperk van de floppy diskette. Deze laatste evolueerde naar erg performante opslagsystemen.  Maar aan email is bijna niets veranderd. Daardoor werd email als samenwerkingstool hopeloos verouderd.

Protime 360° Braxgata-spelers lopen weg van email

Collectief bedrijfsgeheugen

Bij samenwerken is het uitwisselen van kennis kritisch. Protime 360° voorkomt Corporate Memory Loss door het centraliseren van alle informatie doorheen het bedrijf. Hoe vaak ben jij op zoek naar specifieke informatie? Waarom hadden die we beslissing ook al weer genomen? 

Protime 360° collectief geheugen foto met spelers Braxgata

Beter samenwerken

Samenwerken is noodzakelijk om een doel, project of taak te realiseren.  Maar hoe bewaakt u het overzicht bij samenwerking in een wirwar van communicatie?

 

Effectief samenwerken, altijd online met Protime 360°

Project Management

De tijd dat projecten beheerd worden door Project Managers is voorbij. Met Protime 360° bundel je projecttaken, processen en communicatie op één centraal online platform, inzichtelijk en beheersbaar voor iedereen.

Project Management van Protime 360°

Ideation

Ondernemerschap binnen ondernemingen wordt als heel belangrijk ervaren.  Maar hoe stroomlijn je al die ideeën en maak je ze concreet?

Innovatie verhoogt met Protime 360°

100% controle

Doelstellingen realiseren is een continu wijzigend proces. Door die complexiteit ontstaat de nood aan een flexibel systeem dat eenvoudig mee kan evolueren. Kijk hoe eenvoudig het is nieuwe processen te creëren! 

100% controle over afspraken en processen met Protime 360°

Verhoog engagement

Ondernemerschap is de belangrijkste factor voor het engagement van medewerkers. Stimuleer intrapreneurship door je medewerkers autonomie te geven.  

Hoe laat jij je medewerkers plaats- en tijdsonafhankelijk werken?

 

Protime 360° Braxgata-spelers high five

Altijd online

Klik niet verder wanneer jouw medewerkers uitsluitend van 9 tot 17u werken en enkel vanop kantoor. Ontdek hoe kenniswerkers op een veilige manier kunnen samenwerken, tijd-en plaatsonafhankelijk.

Protime 360° Braxgata spelers lopen met timer