Beter samenwerken

Meer efficiëntie, meer inzicht

Strategisch samenwerken

Ieder team kan eigen projecten opzetten en organiseren. Taken en deadlines toewijzen is kinderspel.  Zo kunnen jouw teamleden efficiënt samenwerken. Sterker nog. Protime 360° doorbreekt silowerking en laat toe om ook externe stakeholders te betrekken binnen projecten en taken.

 

Transparant

Op ieder moment is duidelijk wie waarvoor verantwoordelijk is. Alle details omtrent projecten en taken zijn slechts een muisklik verwijderd. De visuele status van de projecten via dashboards laat je toe snel in te grijpen waar nodig.  De zoektocht naar informatie is zo niet afhankelijk van de aanwezigheid van projectleden.

 

Communicatie in team

Het nadeel van werken in teams is het verloren gaan van beslissingen in een eindeloze stroom van communicatie.  Protime 360° structureert zonder extra moeite alle communicatie.

 

Agile

Klanten gebruiken Protime 360° om hun Kanban- en Scrum-projecten uit te werken. Zo stimuleren ze een agile en lean cultuur binnen hun organisaties. Dankzij de 'board view' heb je een perfect overzicht op de lopende taken.  Definieer jouw proces en workflow volgens het werkingsproces van het team.