Weg met email

Email schiet overal tekort

Email is verouderd

Email blijft een snel en handig communicatiemiddel, maar is hopeloos voorbijgestreefd. De hoeveelheid mails die medewerkers per dag moeten verwerken, neemt steeds meer tijd in beslag. Wie bovendien binnen een mailprogramma documenten terug wil vinden, is veel tijd kwijt met zoeken. Naarmate de hoeveelheid informatie stijgt, wordt email steeds inefficiënter.

 

Protime 360° integratie tussen mail en taken
Alle antwoorden en bestanden worden netjes centraal bewaard, mails kan je dus gerust deleten.
k
Commentaren en bestanden delen met anderen was nog nooit zo eenvoudig.

Minder email

Dankzij de integratie tussen Protime 360° en email verzamel je alle communicatie op één centrale plaats. Emails worden enkel gebruikt als notificatie. Antwoorden via email werkt perfect, maar de mails mag je deleten... alles wordt netjes bewaard in Protime 360°. Informatie gaat niet langer verloren in individuele of lokale mailboxen en folders.

 

Invloed van social

Volgens onderzoek van het gerenommeerde bureau McKinsey, kunnen bedrijven met sociale samenwerkingsplatformen 30 procent besparen op de uren die medewerkers bezig zijn met email. Systemen die het samenwerken ondersteunen zijn veelal gebaseerd op de technologieën van sociale media, maar bevatten veel meer mogelijkheden. De sociale media zelf, zoals Yammer, Twitter en YouTube zijn alleen gericht op kennis en informatie delen en niet op samenwerken.  Protime 360° brengt deze trends samen.

 

Photo van Joeri Dockx
De hoeveelheid interne e-mail was meer en meer belachelijk. Nu zijn interne mails niet meer nodig. Voor dringende zaken pakken we de telefoon; de rest gaat via Protime 360°.
Joeri Dockx, Director bij Dockx Group